Drept CivilAvocat CEDO

onorariu avocat cedo. Intreaba avocatul ce onorariu practica pentru depunerea plangerii la CEDO, in situatia in care ai finalizat un dosar in Romania

In situatia in care te-ai judecat in Romania si recursul a fost respins ca nefondat, in termen de 6 luni, poti depune la CEDO plangere pentru incalcarea unui articol din Conventie.

Mai jos sunt ultimele condamnari ale Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului:

  1. Covaci împotriva României

Curtea, în unanimitate, a constatat că a fost încălcat art. 3 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului,  motiv pentru care statul român trebuie să plătească 3000 de euro, cu titlu de prejudiciu moral și material.

Astfel, potrivit art. 3 din CEDO ”Interzicerea torturiiNimeni nu poate fi supus torturii, nici pedepselor sau tratamentelor inumane ori degradante”

2.Mâzgă și alții împotriva României

Curtea, în unanimitate, a constatat că a fost încălcat art. 3 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului, motiv pentru care statul român trebuie să plătească 34.000 euro celor 10 reclamanți, cu titlu de prejudiciu moral și material.

Sunt de acord ca datele transmise prin intermediul acestui formular de contact să fie folosite conform politicii de confidențialitate avocatbogdanpalade.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://avocatbogdanpalade.ro/wp-content/uploads/2019/10/logo-bogdan-palade.png
0740 807 892
contact@avocatbogdanpalade.ro

Social Media:

CONSULTANTA JURIDICA

Open chat
WhatsApp
Powered by